Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan dolu bir hafta daha geride kaldı. 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı yayınlanan bölümde, haftanın finali heyecanı yaşandı. Beş yarışmacının lezzetli yemeklerini ve sunumlarını değerlendiren jüri ve misafirler, oylarını kullandı.

Birinci Kim Oldu?

Yemekteyiz2

Haftanın En Sonuncusu Nadir Bey:

Bu hafta beş yarışmacının lezzetli yemeklerini ve samimi sohbetlerini izleyen izleyiciler, oylama sonucunda da merakla bekledikleri ismi öğrendi. Yarışmanın sonuncusu 10 puanla Nadir Bey olurken, dördüncülüğü ise Batuhan Bey ve Hümeyra Hanım 17 puanla paylaştı. Gülpınar Hanım ise 24 puan alarak haftanın ikincisi olmayı başardı. Fakat büyük ödüle uzanan isim o değildi.

Yemekteyiz Nadir

Ve Kazanan Duygu Hanım:

Haftanın birincisi ve 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi ise Duygu Hanım oldu! Duygu Hanım, misafirlerini Anadolu mutfağının en lezzetli örnekleriyle buluşturdu. Yöresel yemeklerden oluşan menüsü ve sıcakkanlı ev sahipliğiyle tüm jüriyi ve misafirleri etkilemeyi başardı. Toplamda 29 puan alan Duygu Hanım, Zuhal Topal'dan da tam not alarak bu haftaki zaferin haklı gururu yaşadı.

Yemekteyiz Duygu

Editör: Haber Merkezi