Jung-jae'in açıklaması, dizinin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Netflix tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da, daha önce eş CEO Ted Sarandos tarafından da ikinci sezonun 2024'ün ikinci yarısında yayınlanacağı belirtilmişti.

Squid Game İkinci Sezon Ne Zaman?

Squid Game2

İlk Sezonun Başarısı:

"Squid Game", 2021 yılında Netflix'te yayınlandığında global bir fenomen haline geldi. 456 oyuncunun hayatta kalmak için ölümcül çocuk oyunları oynadığı dizi, izleyicileri ekrana kilitleyen özgün konusu ve sürükleyici hikayesiyle büyük bir başarı elde etti.

İlk sezon, 14 Emmy ödülüne aday gösterildi ve 6 ödül kazandı. Bu ödüller arasında yönetmenlik dalında Hwang Dong-hyuk'a verilen ödül de yer alıyor.

Squid Game3

İkinci Sezondan Beklentiler

Dizinin ikinci sezonunda neler yaşanacağı hala tam olarak bilinmiyor. İlk sezondan sağ kurtulan Gi-hun'un hikayesinin devam edeceği ve Front Man'in kimliğinin açığa çıkacağı tahmin ediliyor.

Yeni oyunlar, yeni karakterler ve sürprizlerle dolu ikinci sezonun, ilk sezondan daha da heyecan verici olması bekleniyor.

Lee Jung-jae tarih verdi

Squid Game4

Dizinin ikinci sezonu hakkında heyecan verici bir gelişme var. Başrol oyuncularından Lee Jung-jae, ikinci sezonun Aralık 2024'te yayınlanacağını doğruladı. Squid Game hayranları, Aralık 2024'te Netflix'te yayınlanacak olan ikinci sezonu sabırsızlıkla bekliyor.

Editör: Haber Merkezi