Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak, Türkiye genelinde 81 ilde vatandaşlarımızla birlikte iftar sofralarını paylaşacaklarını duyurdu. Bu kapsamda, Antalya, Isparta ve Burdur illerinde kuracakları iftar sofralarında, Ramazan-ı Şerif'in manevi huzurunu bir arada yaşamayı hedeflediklerini belirtti.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Bölge Müdürlüğü aracılığıyla, Antalya, Isparta ve Burdur illerinde düzenleyeceği iftar sofralarında günlük 2.200 vatandaşa özenle seçilmiş menüler sunacaklarını, hijyen kurallarına uygun bir şekilde hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı. Ayrıca, sağlık durumu nedeniyle iftar programlarına katılamayacak 700 vatandaşın evlerinde iftar sofralarına konuk olacaklarını belirtti.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde yaşayan ve sağlık durumu nedeniyle iftar programlarına katılamayacak 700 vatandaşın evlerinde iftar sofralarına konuk olacaklarını dile getirdi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ramazan Ayı'nın yardımlaşma, dayanışma ve halden anlama ayı olduğunu vurgulayarak, bu mübarek günlerde üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme gayreti içinde olduklarını ifade etti. Bu vesileyle, iftar sofralarına bağışta bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Antalya'da üç farklı noktada, Isparta'da iki farklı noktada ve Burdur'da bir noktada vatandaşlarla bir araya gelecekleri iftar programlarının detayları şu şekildedir:

Antalya İlimizde düzenlenecek iftar programları:
1. Asya Düğün Salonu (Kızıltoprak Mahallesi 919. Sokak No:47 Muratpaşa/Antalya)
2. Rayzen Düğün Salonu (Güvenlik Mahallesi Başkaya İşhanı 285 Sokak No:6A Muratpaşa/Antalya)
3. 100. Yıl Park Düğün Salonu (Yeni Mahalle Sakarya Bulvarı, Sakarya Parkı İçi Kepez/Antalya)

Isparta İlimizde düzenlenecek iftar programları:
1. İYAŞ Park Düğün Salonları (Süleyman Demirel Kongre Merkezi)
2. Yalvaç Güçsüzşere Yardım ve Eğitim Sağlık Vakfı Aşevi

Burdur İlimizde düzenlenecek iftar programı:
1. Burdur Öğretmenevi

Kaynak: vakıflar genel müdürlüğü