Türkşeker, indirimli şeker satışlarına ilişkin bir duyuru yayınladı. Buna göre, Ağrı, Erciş, Kars, Kastamonu ve Yozgat illerinde bulunan fabrikalarında %11,11 indirimli şeker satışı yapacaklarını belirtti. Malatya, Burdur, Ereğli, Eskişehir ve Ilgın'daki Türkşeker fabrikalarında ise %9,26 indirimli satış yapacaklarını resmi olarak duyurdular.

Türkşeker'in bu indirimle, 1 kilo şekerin KDV hariç fiyatı 24 lira 50 kuruş olacak. İndirimler, sadece peşin ödemelerde geçerli olacak, ancak kredi kartıyla yapılan ödemelerde de indirim uygulanacak.

İndirimli şeker almak isteyen müşteriler, Online Randevu Sistemi (PASAR) üzerinden randevu alarak bu fırsattan yararlanabilecekler. Ayrıca bin ton ve üzeri peşin şeker almak isteyen müşteriler, tüm fabrikalardan %11,11 indirimli, KDV hariç 24 TL/kg fiyatla toplu fatura düzenleyebilecekler.

Bu indirimli peşin şeker satışları Ağrı, Erciş, Kars, Kastamonu, Yozgat Şeker Fabrikaları için %11,11 indirimli, KDV hariç 24 TL/kg fiyatla ve Burdur, Ereğli, Eskişehir, Ilgın, Malatya Şeker Fabrikaları için %9,26 indirimli, KDV hariç 24,50 TL/kg fiyatla geçerli olacak. Şeker almak isteyen müşterilerin Online Randevu Sistemi'nden (PASAR) randevu alması gerekmektedir. Tüm şeker bedel ödemeleri kredi kartıyla da yapılabilir ve başvurular doğrudan ilgili fabrikalara yapılacaktır.

Editör: Evrim Tuna Şahin