Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadrosuna toplamda 27 yeni personel alacak. Hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve başvuru şartları nelerdir?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde istihdam edilmek üzere 16 Mezarlık Görevlisi, 10 Gassal Erkek ve 1 Kadın Gassal İşçi olmak üzere toplam 27 personel alacağını duyurdu. 

Img 7511 1483520991

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin personel alımı için son başvuru tarihi 3 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

Başvuru Belgeleri Neler?

Adayların başvuru yaparken sunmaları gereken belgeler şunlardır: Özgeçmiş, Diploma, Adli sicil belgesi, Askerlik durum belgesi, SGK hizmet döküm belgesi ve Yerleşim yeri belgesi.

Başvuru Nitelikleri Neler?

Null Etkinlik-1

Mezarlık Görevlisi pozisyonu için adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, emekliliğe hak kazanmamış olmaları, belirli suçlardan mahkum olmamaları ve askerlikle ilişkilerinin bulunmaması ya da tecilli olmaları gerekmektedir. Tercihen, görev yapacakları ilçede ikamet etmeleri istenmektedir. Gassal alımı için ise adayların İmam Hatip Lisesi mezunu olmaları veya ilahiyat ön lisans veya lisans diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Başvurular Nereden ve Nasıl Yapılacak?

Adaylar, başvurularını istenilen belgelerle birlikte İstiklal Mah. Kent Sokak No:3/1 Süleymanpaşa/Tekirdağ adresine yapabileceklerdir. Detaylı bilgi için kılavuza buradan ulaşılabilir.