Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, "Tefenni'mize doğalgazın geleceğini müjdelemiştik. Dağıtım şirketi TOROSGAZ, ilçemize dağıtım borularının sevkiyatına başladı. İlk TIR borular ilçemize boşaltıldı. Diğer taraftan da dağıtım istasyonunun yapılacağı arazide belediyemiz tarafından beton ve kalıp çalışmaları başlatıldı" dedi.

Başkan Alagöz, vatandaşların doğalgaz tesisatı yaptırırken dikkat etmeleri gereken hususlara da değindi. Alagöz,

"Duyumlarımıza göre bazı vatandaşlarımızın projesiz bir şekilde tesisat döşemek için çeşitli firmalarla anlaşma yaptıkları öğrendik. Mağduriyet yaşamamanız ve döşenen tesisatın söktürtülmemesi için TOROSGAZ tarafından tarafımıza bildirilen aşağıdaki hususlara mutlaka riayet etmeniz gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Alagöz, doğalgaz tesisatı yaptırmak isteyen vatandaşların öncelikle TOROSGAZ'dan sertifikalı firma listesini kontrol etmeleri gerektiğini belirterek, "Doğal gaz projeniz onaylanmadan iç tesisatınızı yaptırmayınız. Bu durum mevzuata aykırı olduğundan tesisatınızın sökülmesi sizi maddi manevi zarara uğratabilir" diye konuştu.

Alagöz, bu yıl sonuna kadar hangi mahalle ve mevkilerde doğalgaz hattı olacağının önümüzdeki günlerde açıklanacağını sözlerine ekledi.