Alagöz, seçilmiş bir belediye başkanını açıkça tehdit eden zihniyetin demokrasiye ve vatandaşın iradesine darbe yapmak istediğini vurguladı.

Başkan Alagöz, 10 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığı görevi boyunca hiç yaşamadığı bu tür olayların neden bugün yaşandığını sorgulamanın önemli olduğunu belirtti. An itibariyle seçilen belediye başkanını tehdit eden ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulunmak üzere İlçe Emniyet Amirliği'ne gittiğini aktardı.

İşte Başkanın Açıklaması " 

Yalan yanlış ifadeler ile halkı kin ve nefrete teşvik ederek kamu kurumlarını meşgul eden hatta seçilmiş bir Belediye başkanını alanen tehdit eden zihniyetin tek arzusu demokrasiye ve Vatandaşımızın iradesine darbe yapmaktır.

10 yıldır sürdürdüğüm Belediye Başkanlığı görevimde hiç yaşamadığımız bu olayların bugün neden yaşandığını herkes sorgulamalıdır.An itibariyle seçilen Belediye başkanını “ Başkan evine girip çıkarken kendine dikkat etsin” cümlesinden dolayı suç duyurusunda bulunmak için İlçe Emniyet amirliğindeyim. İlçe halkım hiç merak etmesin Tefenni büyük hedeflere yürüyüşünü devam ettirecektir." şeklinde paylaşımda bulundu.

Editör: Ömer Özdoğan