AK Parti Tefenni Belediye Başkan Adayı Onur Çelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Başkan adayı Çelik bir takım söylentilere de cevap verdi. 

işte Başkan adayı Onur Çelik'in açıklaması;

" Kamuoyu ve Halkımızın Dikkatine ;

31 Mart 2024 Yerel seçimler dolasıyla çıktığımız bu yolculukta coşkumuzun , enerjimizin , samimiyetimizin, hizmet aşkımızın siz değerli halkımızın gönlünde taktir edildiğini biliyoruz .

Öncelikle günlerdir, haftalardır neden bazı paylaşımlara, yorumlara cevap vermediğimiz yönündeki sorularınızı aydınlatmak istiyoruz. Biz muhatabı olmadığımız hiç bir şeyi ciddiye almayız. Bizi bazı çirkin oyunlarına çekmeye çalışanlara mutlaka bir cevabımız var.

Biz bu yolda sizlerin GÖNLÜNE talip olduk. SİZLER AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER, NİTELENDİRMELER , TEHDİTLER, GÜRUH YADA BENZERİ SÖYLEMLER İLE HAKARETE DEĞİL, ÖVGÜLERE LAYIKSINIZ. Atalarımızın da dediği gibi kötü söz sahibine aittir.

Kimileri çalışan işçi kardeşlerimize ;

• Eğer kazanırlarsa sizi işten çıkaracaklar,

• Oy vermezseniz sizin işiniz bitti ,

• Ekmeğinizle oynayacaklar gibi bazı aslı astarı olmayan ithamlar ile siyasi bir politika edinmişlerdir. Ancak işçinin alın teri kutsaldır. Alın teri yere düşmeden teslim edilmelidir. Bizim hedefimiz şahsi çıkarlarımız ile insanlara zorbalık yapmak değil, hangi düşüncede olursa olsun birlik olup, daha fazla istihdam sağlamaktır. Projelerimizden açıkça anlaşıldığı üzere biz işçi çıkarmak değil, daha fazla işçi ile yeni iş sahalarına adım atmayı hedefliyoruz.

Bugüne kadar işçilere eşit davranılmaması, aylarca maaş verilmemesi, işten çıkarılma ile tehdit edilmesi ise kabul edilemez. Biz sizin ve daha nicelerinin sesiyiz. Gönlünüz rahat olsun. EMEĞİNİZ, HAKKINIZ , İŞİNİZ, ALIN TERİNİZ SİZLERE TESLİM EDİLECEKTİR.

Biz kendimize güveniyoruz. Kimseden korkumuz da yok. Tehdit, zorlama, zorbalık olmadan ve yapmadan; başarmak için sadece ve sadece çalışıyoruz. Amacımız gönül rızanızı almaktır.

Biz farklı düşüncelerle bir araya geldik. Bu nedenle farklı düşüncede olmanın güzelliğini biliyoruz.

Demişler ki; iftira kirli insanların, temiz insanlara kendi kirlerini bulaştırmaya çalışmasıdır.

Bizden bir tavsiye kendi çamurunuzu başkalarına bulaştırmaya çalışacağınıza, pişman olup önce kendinizi temizleyin..

Ben ve ekibim sizlere hizmet edeceğimize söz veriyoruz.

ÇOCUKLARIMIZIN TEFENNİ’Sİ ÇOCUKLUĞUMUZUN TEFENNİSİNDEN DAHA GÜZEL OLACAK…

Mutlu, bereketli, huzurlu günler diliyor, aydınlık yarınlar temenni ediyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

ONUR ÇELİK

AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Editör: Ömer Özdoğan