Süleyman Ertunç, Burdur'un Bucak ilçesi Pazar Mahallesi için muhtar adaylığını duyurdu.

Pazar Mahallesini önceki yıllardaki prestijine kavuşturmak istediğini belirten Muhtar Adayı Süleyman Ertunç yaptığı açıklamada, " Kıymetli komşularım, saygıdeğer Pazar Mahallesi sakinleri..

Bucak’ın merkezinde yer alan ve kasabalı yıllarımızın ilk mahallelerinden biri olan; doğduğum, büyüdüğüm, her sokağında anılarımızın olduğu ve her komşu evinde çocuk çığlıklarımızın yankılandığı bu güzel mahalleme muhtar adayı oldum.

Sevgili komşularım, şehrimizin merkezi Pazar Mahallemizi günlük hayatın merkezine yeniden taşımak, şehrin nabzını tuttuğu günleri yeniden yaşamak, onu önceki yıllardaki prestijine yeniden kavuşturmak bizim elimizde. Şehrin tam ortasında yer alıp kenar mahalle muamelesi görmekten kurtulacağımız günleri geri getireceğiz. Bu benim sizlere vereceğim en net sözdür, teminattır..

Pazar Mahallesi sakinleri olarak aynı bedende tek bir yürek olmak için, mahallemizi birlikte yönetmek ve yeniden adı gibi ekonominin, siyasetin, eğitimin can bulduğu günlerini geri kazanmak için teveccühünüze, onayınıza, oyunuza talibim. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: ÖMER ÖZDOĞAN