Bucak'ın tanınmış köklü ailelerinden Eyvazoğlu Ailesi’nin evladı Süleyman Atasayar Bucak Pazar mahallesine muhtar adaylığını açıkladı.

Muhtar adayı Süleyman Atasayar adaylık ile ilgili olarak şunları dile getirdi.

" Uzun yıllar boyunca ilçemize hizmet etmiş ve Pazar Mahallesi’nin köklü ailelerinden Eyvazoğlu Ailesi’nin bir evladı olan Süleyman Atasayar, Pazar Mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı.

Mahalle sakinlerinden kendisine gelen talepler doğrultusunda, hizmet etmeyi bir vefa borcu olarak gördüğünü belirten Atasayar, mahallesinin içinde bulunduğu sorunlara çözüm getirmek ve eksiklikleri en kısa sürede gidermek amacıyla bu göreve talip olduğunu belirtti.

Bucak Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapmanın verdiği özgüven ve tecrübeyle; köklü bir geçmişe sahip mahallemizin gelecekle buluşturan projelerle, kent merkezine yakışan bir Pazar Mahallesi mimarisinin; sadece mahalleye değil Bucak’ımızın sosyal ve ekonomik bütünleşmesine de katkı sağlayacağını söyledi.

Mahalle sakinlerinin takdirini kazanıp seçilmesi halinde; onlarla istişareler yapıp, belediyeyle etkin iş birliğini gözeterek görev yapacağını ve “ben” değil “BİZ” olma prensibi ile yola çıkan Atasayar, tüm komşularından destek istediğini sözlerine ekledi.

Editör: Ömer Özdoğan