Isparta'da 25 günlükken Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı koyulan ve tedavisi için valilik onayıyla 34 milyon lira toplanan Hafize Arya Eryılmaz, tedavisi için ailesiyle birlikte Almanya'ya gitmişti.

Arya bebek yaklaşık 4 ay süren tedavisinin ardından memleketi Isparta’ya döndü. Doğum Günü olan 27 Ağustos’ta ise Hafize Arya Gönülleri tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlikte gönüller tarafından gökyüzüne balon bırakıldı.

Baba Emin Eryılmaz, Almanya’daki tedavinin çok güzel geçtiğini belirterek, Hafize Arya’nın tedaviye olumlu sonuç verdiğini ve iyileşme sürecinin devam ettiğini söyledi. Yaklaşık 4 ay tedavinin devam ettiğini ve memlekete geri döndüklerini belirten Eryılmaz, “Bütün Isparta’ya bebeğimize sahip çıktığı için teşekkür ederiz. Isparta’ya döndüğümüzde kızımızın doğum gününde gönüllerimiz tarafından doğum günü etkinliği düzenlendi. Hafize Arya bebek gönülleri tarafından DSİ Sosyal Tesislerinde balon uçurma ve doğum günü etkinliğine katıldık. Çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Emeği geçen herkese minnettarız” diye konuştu.

Tüm Burdurlular Burada ->  INSTAGRAM SAYFASI  FACEBOOK GRUBU

ISPARTA HABERLERİ - GAZETEBU ANASAYFA