Devlet Su İşleri (DSİ) ile Çeltikçi Belediyesi iş birliğinde yürütülen çalışmalarda Grada makinesi kullanılarak çay yatağında temizlik yapıldı.

Celtikci De Sel Felaketleri Icin Onlem Temizlik Islemleri Yapiliyor Yl S Qc

Sel Riski Azaltılıyor, Çevre Güvence Altına Alınıyor

Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, yapılan çalışmaların hem taşkın tehlikesini azaltmayı hem de çevre sağlığını korumayı hedeflediğini belirtti. Başkan Ezin, “İlçemizden geçen Ortalık Çayı’nın temizliği, DSİ tarafından gönderilen Grada makinesiyle, belediyemizin koordinasyonunda yürütülmektedir. Sel felaketlerine karşı önlem alırken, aynı zamanda vatandaşlarımızın daha hijyenik bir çevrede yaşamasını sağlamayı amaçlıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Celtikci De Sel Felaketleri Icin Onlem Temizlik Islemleri Yapiliyor 0Rc B7

Moloz Alanlarında da Temizlik Yapılıyor

Başkan Ezin ayrıca, ilçeye bağlı meskun mahal dışındaki moloz bertaraf alanlarının da Burdur İl Özel İdaresi tarafından gönderilen dozerlerle tesviye edilip temizlendiğini aktardı.

BURDUR'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ! 11 MAYIS 2025 KESİNTİLER BURDUR'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ! 11 MAYIS 2025 KESİNTİLER

Çeltikçi'de Sel Felaketine Karşı Önlem Temizlik Çalışmaları Başladı

Başkan Ramazan Ezin, çalışmalara katkı sağlayan kurum ve yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: Ata Mecit TÜRK