Bankalar, sıfır ve ikinci el araç almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredisi kampanyalarını güncelledi. Düşük faiz oranlarıyla öne çıkan bu kampanyalar, araç sahibi olmayı düşünenler için fırsat niteliğinde olabilir. Sıfır ve ikinci el araçlar için taşıt kredisi fırsatları güncellendi.

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bankalar tarafından sunulan taşıt kredisi imkanları, cazip faiz oranları ve esnek vade seçenekleri ile dikkat çekiyor. Kredi limitlerine ve vade seçeneklerine göre değişen faiz oranları, bankaların müşterileri için hazırladığı avantajlı kampanyalarla birlikte değerlendiriliyor.

ikinci el

Halkbank Taşıt Kredisi Kampanyası

Halkbank, taşıt kredisi kampanyası ile müşterilere sunduğu avantajlı faiz oranı ve esnek vade seçenekleri ile diğer bankalardan ayrılıyor. Özellikle 400 bin TL’ye kadar olan taşıt kredilerinde sunduğu faiz oranları ve vade seçenekleri, büyük bir ilgi görüyor. Banka, aylık eşit ödemelerin yanı sıra, artan veya azalan taksit seçenekleriyle de müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ödeme planları sunuyor.

Ikinci El-1

Düşük faizli taşıt kredisi veren diğer bankalar arasında Akbank ve İş Bankası da bulunuyor. Akbank, 400 bin TL’lik taşıt kredisini %3,65 faiz oranı ile sunarken, İş Bankası aynı tutar için %3,85 faiz oranı teklif ediyor. Her iki banka da uzun vadeli ödeme seçenekleriyle müşterilerine cazip alternatifler sunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi