Dortmund, PSG'yi Eledi ve 11 Yıl Sonra Finale Yükseldi

Alman devi Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dün akşam Paris'te oynanan yarı final rövanş maçında PSG'yi 1-0 mağlup eden Dortmund, adını finale yazdırdı. İlk maçta da rakibini 1-0 yenmeyi başaran Dortmund, 2013'ten beri ilk kez Şampiyonlar Ligi finalinde yer alacak.

Mats Hummels'in Golüyle Finale Ulaşıldı:

Karşılaşmanın tek golünü 50. dakikada Mats Hummels attı. Dortmund'un kaptanı, duran toptan gelen ortada yükselerek topu ağlara gönderdi ve takımını finale taşıdı.

663Aad28Ccc427.50711561

Devler Ligi'nde Son Perde:

Real Madrid ile Bayern Munih karşılaşması bugün Türkiye Saati ile 22.00'de İspanyol temsilcisinin ev sahipliğinde Santiago Bernabeu Stadyumu'nda gerçekleşecek. Bu maç sonucu Borussia Dortmund'un finaldeki rakibini belirleyecek.

Dortmund'da Coşku Yaşanıyor:

Dortmund'da ise final sevinci yaşanıyor. Binlerce taraftar, şehrin sokaklarında kutlamalar yapıyor. Dortmundlu futbolseverler, takımlarının 1 Haziran'da Wembley'de kupayı kaldıracağına inanıyor.

Dortmund'un Hedefi Zirve!

Bu galibiyetle Dortmund, sezonun zirvesini zorlamaya devam ediyor. Bundesliga'da da zirve mücadelesini sürdüren Dortmund, Şampiyonlar Ligi'ni de kazanarak tarihi bir başarı elde etmek istiyor.

Editör: Haber Merkezi