Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük, Trabzonspor’u konuk ediyor. Trabzon’da oynanan ilk mücadelede bordo-mavililer rakibini Visca, Denswil ve Fountas’ın golleriyle 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, deplasmanda kazanarak kupada finale uzanmak istiyor.

Fatih Karagümrük ise iki farklı galibiyet alması durumunda doğrudan adını finale yazdıracak. Karagümrük - Trabzonspor mücadelesinin ekranlara geleceği kanal belli oldu.

Peki Karagümrük - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, ZTK yarı final mücadelesinin başlangıç saati.

Türkiye Kupası’nda heyecan Karagümrük - Trabzonspor mücadelesiyle devam ediyor. Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan bordo-mavililer, Türkiye Kupası’nı müzesine götürmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı’nın öğrencileri kupada Çorum, Manisa FK, Gençlerbirliği, Başakşehir gibi takımları mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Rakibi Fatih Karagümrük ise bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalırken kupada yoluna dolu dizgin devam etti. Son 16 turunda Samsunspor’u kupanın dışına iten kırmızı-siyahlılar, çeyrek finalde ise Galatasaray’ı mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Trabzonspor her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan takım olacak. Peki Karagümrük - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Karagümrük - Trabzonspor maçı ne zaman, şifresiz mi? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Karagümrük’ün Trabzonspor’u konuk edeceği Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçı 8 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Denswil, Mendy, Eren Elmalı, Berat, Umut Güneş, Edin Visca, Bardhi, Pepe, Onuachu