Aslen Bucaklı olan 11 yaşındaki Nil Göksel, Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen Piyano Resitali ile Bucak halkı ile buluştu.

Kitap Kafe önünde düzenlenen Piyano Resitaline Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal programda yaptığı konuşmada; “Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında Ulusal ve Uluslararası birçok yarışma ve etkinliğe katılan genç yeteneğimiz Nil Göksel’i sizlerle buluşturuyoruz. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz” diyerek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti, Nil Göksel’e gelecek hayatında başarılar diledi.

Başkan Ünal’ın konuşmasının ardından küçük yaşta çok büyük başarılara imza atan Piyanonun Altın Kızı Nil Göksel’in özgeçmişi okundu, elde ettiği başarılar katılımcılarla paylaşıldı.

Bucak’ta düzenlenen Piyano Resitalinde sahne alan Piyanonun Altın Kızı Nil Göksel, dünyaca tanınan ve bilinen eserleri Bucak halkı ile buluşturdu.