Pendikspor, Kasımpaşa karşılaşmasında iki kez geriye düşen Pendikspor, sonunda galip gelerek küme düşme hattındaki mücadelesini sürdürdü.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor, evinde Kasımpaşa ile karşılaştı. Maçın 6. dakikasında Kasımpaşa öne geçti. Hajradinovic'in açtığı ortada Rassoul, ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderdi: 0-1.

25. dakikada Kasımpaşa tekrar öne geçti. Savunmadan seken topu önünde bulan Gökhan Gül, ceza sahası dışından vuruşla fileleri havalandırdı: 1-2.

44. dakikada Siltaş Yapı Pendikspor, penaltıdan beraberliği yakaladı. Sequeira'nın sol taraftan kullandığı korner sonrasında Oğulcan Çağlayan'ın topa elle müdahale etmesi üzerine VAR'ın çağrısıyla hakem Burak Şeker penaltı noktasını gösterdi. Thiam, penaltıyı başarıyla gole çevirerek ev sahibi ekibi yeniden beraberliğe taşıdı: 2-2.

İKİNCİ YARI

İlk yarının ardından kovalamacalı geçen ikinci yarıda da heyecan devam etti. Maçın 90. dakikasında Thuram, Pendikspor'a galibiyeti getiren golü attı. Pendikspor, maçta iki kez geriye düşmesine rağmen Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etmeyi başardı.

KÜME DÜŞME HATTI GERGİN!

Beşiktaş'ı net bir 4-0 skoruyla mağlup eden Pendikspor, Kasımpaşa maçından da 3 puan çıkararak toplam puanını 22'ye yükseltti. Bu sonuçla küme düşme hattındaki durum daha da kızıştı. Ligde, Hatayspor, Gaziantep FK, ve Samsunspor'un ardından gelen Pendikspor, -17 averajla 17. sırada yer alıyor ve 22 puana ulaşmış durumda.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin