Pamukkale Üniversitesi, öğretim görevlisi alımı yapacak. Üniversiteden yapılan açıklamada, “Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri, Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alınacaktır.

PROFESÖR kadroları için “özgeçmiş, doçentlik belgesi, bilimsel yayın listesi (başlıca araştırma eseri belirtilecek), yayınlar, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıflar, sanat eserleri, icralar ve bunlara ilişkin doküman, eğitim-öğretim faaliyetleri, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmaları, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkıları” içeren 6 (altı) adet CD/USB ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, DOÇENT kadroları için “özgeçmiş, doçentlik belgesi, yayın listeleri, bilimsel çalışma ve yayınları” içeren 4 (dört) adet CD/USB ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ kadroları için “özgeçmiş, diploma onaylı suretleri (4), bilim doktorluğu veya tıpta uzmanlık belgeleri (veya onaylı sureti), yayın listeleri, bilimsel çalışma ve yayınları” içeren 4 (dört) adet CD/USB ile ilgili birimlere teslim edilmesi gerekmektedir” denildi.

Personel alımı kapsamında üniversite 13 profesör, 20 doçent ve 18 doktor öğretim üyesi olmak üzere 51 öğretim üyesi alacak. Üniversite ayrıca 3 öğretim görevlisi ile 5 araştırma görevlisi de alımı gerçekleştirecek.

Alınacak olan öğretim üyeleri Tıp, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji Fakültelerinde görev yapacak. Başvurular 29 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  


İlana ulaşmak için tıklayın.
 

Kaynak: İREM TEKİN