Pamukkale üniversitesi Haberleri

pamukkale üniversitesi haberleri ve güncel pamukkale üniversitesi gelişmeleri, pamukkale üniversitesi ile ilgili tüm video, pamukkale üniversitesi fotoğrafları ve pamukkale üniversitesi haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Denizli Haberleri

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından 10-13 Haziran tarihleri arasında PAÜ Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenleri ile 7 bin 690 mezun...

Denizli Haberleri

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından 10-13 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek mezuniyet törenleri PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Gazze katliamının son bulması için ve Amerika’daki üniversitelerde başlatılan çadır nöbetine destek amacıyla...

Denizli Haberleri

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) Uluslararası Türk Dünyasında Değerler ve Kültür Aktarımı Sempozyumu gerçekleştirildi.

Denizli Haberleri

Bir üniversite öğrencisi, yaklaşık 2 ay boyunca penceresinden gizlice izlendiğini fark etti. Görgü tanığı ve kamera kayıtları sayesinde tacizci yakalandı.

Denizli Haberleri

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde 1 Mart tarihinde meydana gelen silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı, tutuklu sayısı ise 5'e yükseldi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale TTO işbirliğinde düzenlenen “Sanayi Hibe ve Destekleri Tanıtım Semineri”ne ev sahipliği yaptı.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cemal Meran, Talendetector 2024 Kongresinde onur ödülüne layık görüldü.