Müge Anlı, ekranlara hızlı bir dönüş yaptı ve Bedriye Kılıç olayı gündemindeki yerini koruyor. Kılıç'ın ailesi, 78 gündür kayıp olan genç kadını bulmak için son çare olarak Müge Anlı'ya başvurdu. Bedriye Kılıç, 6 Temmuz tarihinde eşiyle yaşadığı bir kavga sonrasında ortadan kaybolmuştu ve ailesi büyük bir endişe içinde.

Bedriye Kılıç'ın neden kaybolduğu ve eşiyle ilgili şüpheler, olayı yakından takip edenler tarafından sıkça soruluyor. Bu gizemli olayın aydınlatılması için Müge Anlı programı üzerinden titiz bir çalışma yürütülüyor ve Kılıç'ın akıbeti hala netlik kazanmış değil.

Eşinden şüphe duyuluyor! Öldürüldü mü?

Uzun bir süredir kayıp olan Bedriye Kılıç'ın yakınları, genç kadının kaybolmasının sorumlusu olarak eşi Tayfur olduğuna inanıyor. Genç kadının Kiraz festivalinde medyaya verdiği bir röportaj, Tayfur Kılıç'ın kıskançlık krizine girmesine neden oldu ve Bedriye'yi şiddet uyguladıktan sonra kayboldu. Ancak şu ana kadar Bedriye Kılıç'ın akıbeti hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Kayıp mı, ölü mü, bulundu mu, yoksa hala kayıp mı, işte bu olayın karmaşık detayları…

Bedriye'den hala haber yok..

Bedriye Kılıç, kiraz bahçesinde yapılan bir kamera çekiminde röportaj verirken eşinin kıskançlık krizi yaşadığına dair iddialar dikkat çekiyor. Bu tartışmanın ardından çift eve dönüyor, ancak eşinin ifadesine göre, Bedriye eve alınmıyor. Sonrasında ise Bedriye Kılıç'tan haber alınamıyor.

Bu karmaşık olayın ardındaki sır perdesi hala aydınlatılmış değil ve Bedriye Kılıç'ın akıbetiyle ilgili kesin bilgilere ulaşılamıyor. Olayın netleştirilmesi için yapılan çalışmalar devam ediyor.

Eşinin ağzını bıçak açmıyor!

Son programda Müge Anlı, Bedriye Kılıç'ın eşi tarafından yöneltilen 'Birlikte apartmana giriyorsunuz, ama eşinin çıkışı yok, ne oldu?' sorusuna rağmen, eşten herhangi bir açıklama alınamadı.

Bedriye Kılıç'ın akıbeti hala belirsizliğini koruyor ve canlı yayında olayın ayrıntıları üzerinde yoğun bir şekilde konuşulmaya devam ediyor. Bu gizemli olayın çözülmesi için yapılan çalışmalar sürüyor, ancak şu an için Bedriye Kılıç'ın nerede olduğuyla ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor.

Editör: Evrim Tuna Şahin