Milli bilardocu Semih Saygıner, Güney Kore'de düzenlenen Profesyonel Bilardo Ligi (PBA) Dünya Şampiyonası finalinde rakibi Lütfi Çenet'i 4-1'lik skorla mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Jeju Adası'nda gerçekleşen büyük finalde Saygıner'in sergilediği üstün performans spor camiasından tam not aldı. 

Finalde Nefesler Tutuldu O Isim Şampiyon Oldu 1

Büyük Zafer Sonrası Şenay Gürler'den Tebrik Mesajı

Uzun süredir Semih Saygıner ile birlikteliği bulunan oyuncu Şenay Gürler, sevgilisinin zaferini sosyal medya hesabından kutladı. 58 yaşındaki Gürler, Instagram paylaşımında "Canım sevgilim bir kez daha şampiyon!" ifadelerini kullandı.

Kızıl Goncalar 46. bölüm Final fragmanı yayınlandı mı? 46. bölüm Final fragmanı
Kızıl Goncalar 46. bölüm Final fragmanı yayınlandı mı? 46. bölüm Final fragmanı
İçeriği Görüntüle

Finalde Nefesler Tutuldu O Isim Şampiyon Oldu

Yakın zamanda Ahmet Mümtaž Taylan'ın sunduğu "Empati" programına konuk olan Şenay Gürler, erken yaşta anneanne olmasıyla ilgili düşncelerini paylaştı. Torunu Simya hakkında konuşan Gürler, "O zaten bana Şenay diyor. Aramız çok iyi, ancak uzak oldukları için sık görüşemiyoruz. Ama bir araya geldiğimizde uzun uzun zaman geçirmeye çalışıyoruz. Şahane bir duygu, çok şanslıyım" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ