MHP Bucak ilçe başkanı İsmail Mutlucan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada parti içindeki disiplini bozanlara hitafen açıkladama bulundu.

İşte Başkan'ın Açıklaması ;

2024 yerel seçimlerine hazırlandığımız bu günlerde, bazı çevrelerce partimizin iç disiplini ve huzuru bozulmak istenmekte, bu minvalde ama bilerek ama bilmeyerek yazılan bazı yazılar, söylenen bazı sözler dikkatimizi çekmektedir.

Öncelikle bilinmesini isteriz ki partimizin daha iyi yerlere gelmesi için yapılan iyi niyetli eleştirilere, tavsiyelere sözümüz yoktur.

Ancak, parti disiplinini bozan, partimize zarar veren açıklamaları da görmezden gelmeyiz.

Hele, partimize hiçbir katkı sağlamayan, hiçbir görev üstlenmeyen, faydası olmayan, uzaktan partimize ve partimizin yerel politikalarına yön vermeye çalışan, partimizin, genel merkezimizin, il teşkilatımızın, ilçe teşkilatımızın aldığı ve alacağı kararları kendi isteği gibi dizayn etmeye çalışan kişi veya kliklere hiç ama hiç fırsat vermeyiz.

Kendilerine tavsiyemiz, partimizin aldığı-alacağı karalara saygı duyup partimize her alanda destek olmalarıdır. Yerelde alınan her karar genel merkezimizin olur ve takdirleriyle alınmaktadır. Dolayısıyla aynı şekilde davranmaya devam etme arzusu içinde olan var ise hukuk içinde gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Gün, birlik olma günüdür. Gelin hep beraber omuz omuza davamız için mücadele edelim. Saygılarımla.