MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Zorlu geçen mücadelenin ardından yarışmaya veda eden isim, 2020 ve 2021 sezonlarında yarışan Tanya Kilitkayalı oldu.

masterchef kim elendi

Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda eleme potasına giden 7 yarışmacı, ilk etapta Cunda kalamarı ve rezene ile yaratıcılık tabağı yaparken, ikinci etapta Somer Şef'in Shodai patates köpüklü udon noodle tabağını yaptı.

masterchef kim elendi

İlk etapta Tahsin, Batuhan ve Ayaz, ikinci etapta ise Cemre Uyanık ve Alican Sabunsoy rakiplerini eleyerek MasterChef All Star'ın ilk 13'üne kaldı.

Son ikiye kalan Tanya Kilitkayalı ve Dilara arasında yapılan final mücadelesini Dilara kazandı. Böylece Tanya Kilitkayalı, MasterChef All Star'a veda eden isim oldu.

Tanya'nın elenmesinin ardından hem şefler hem de izleyiciler duygusal anlar yaşadı. Tanya, gözyaşları içinde yaptığı konuşmada, "Bu yarışmada çok şey öğrendim. Çok güzel bir deneyimdi. Yolunuz açık olsun" dedi.

Tanya'nın elenmesinin ardından sosyal medyada da birçok yorum yapıldı. Kullanıcılar, "Tanya çok güzel yarıştı", "Ağlaması içimi yaktı", "Çok güzelsin Tanya hiç üzülme", "Kaldığın yerden devam Tanya" gibi yorumlarda bulundu.