Dizinin uluslararası alanda bu denli büyük ilgi görmesi, yapım ekibinin 13 farklı dilde tanıtım yapma stratejisinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bozdağ Film yapımcısı ve atv yayıncısı, yurt dışında da büyük bir takipçi kitlesi bulunan bu diziye büyük bir önem veriyorlar, ki bu etkileyici tanıtım da bu önemi yansıtıyor.

İlk dört sezonda büyük başarılar elde eden "Kuruluş Osman" dizisi, beşinci sezonda izleyicilere yepyeni karakterler ve hikayeler sunarak büyülemeye devam ediyor.

Dizi, yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait olup, yönetmenlik koltuğunu Ahmet Yılmaz üstleniyor. Aynı zamanda dizinin başrolünde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit yer alıyor. Yeni sezon tanıtımı, sosyal medyada büyük bir çığır açtı.

13 DİLDE FRAGMAN

Tanıtım fragmanı, Türkçe dışında İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Korece, Arapça, Farsça, Urduca, Rusça, Japonca ve Rumca dillerinde yayınlandı ve izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı, hatta izlenme rekorları kırdı.

Kuruluş Osman yeni oyuncuları kim?

Tanıtımda, merakla beklenen Osman Bey'in oğulları Orhan Bey ve Alaeddin Bey ile Yunus Emre karakterlerine hayat veren Emre Bey, Ömer Faruk Aran, Gökhan Atalay ve diziye yeni katılan oyuncular Emre Dinler, R. Aybars Düzey, Belgin Şimşek ve Tezhan Tezcan da boy gösterdi.

Editör: Evrim Tuna Şahin