Olay, Kepez ilçesi Ulus Mahallesi 2103 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde tadilatı yapılan bir evden çıkan sesler üzerine Y.S. ile karşı komşuları Ali Çağır F. ve babası Muhammet Muammer F. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Y.S. yanında bulunan silahla ateş etmeye başladı. Olayda Ali Çağrı F. ayağından kurşunla yaralanırken, babası da darp sonucu kafasından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıslara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı, ardından ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

AW067739_04

Saklandığı yerde bulundu

Olay yerinden kaçan Y.S.'nin bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda Y.S.'nin yakınlarda bulunan bir petshop içerisinde saklandığı belirlendi.

Y.S., polis ekiplerince gözaltına alınınca olayda kullandığı silahı çöp konteynerine attığını söyledi. Ekipler, çöp konteyner içerisinde silahı aramaya başladı. 10 dakika süren aramada silah bulunamayınca Y.S., silahı petshop içerisinde sakladığını itiraf etti.

AW067739_01

Ekipler, Y.S.'yi gözaltı aracından indirerek silahı koyduğu yeri gösterdi. Silah polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken, Y.S. ise polis merkezine götürüldü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

AW067739_07

AW067739_06

Editör: Evrim Tuna Şahin