Olay, saat 14.00 sıralarında Atalar Mahallesi 1344 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisini aldattığından şüphelendiği karısı Özlem Ülker'i takip eden Emin Ülker, eşinin Yusuf Cavlak ile buluştuğunu görünce çılgına döndü.

İki çocuğuyla birlikte yolda yürüyen eşi ve erkek arkadaşını bir süre daha takip eden Emin Ülker, evlerine 10 metre kala elindeki pompalı tüfekle ortaya çıktı. Eşine "Sen benim namusuma göz mü diktin" diye bağıran Emin Ülker, eşinin "Yapma, etme" çığlıkları arasında defalarca tetiğe bastı. Çocuklarının gözü önünde kurşunların hedefi olan kadın göğsünden ağır yaralanırken, Yusuf Cavlak ise olay yerinde hayatını kaybetti.

yasak aşk cinayeti

Ağır yaralanan kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevre sakinleri tarafından koruma altına alınan 2 çocuk, yiyecek içecek ikram edilerek sakinleştirilmeye çalışıldı.

Olayın ardından bölgeden uzaklaşan Emin Ülker, 2 sokak ileride aynı silahla intihar etti.

Emin Ülker'in olaydan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa herkese helal olsun. Eşim ve Yusuf Cavlak hariç" yazdığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.