Kaza, saat 14.20 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı Sevindik Mahallesi Ankara Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akhan Mahallesi'nden Denizli kent merkezine doğru giden S.K. idaresindeki 20 AGT 678 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak orta refüjden karşı şeride geçti. Karşı şeritte seyir halindeki 20 PY 078 plakalı otomobil ile 20 D 3855 plakalı otomobile çarpan hafif ticari araç, son olarak arkadan gelen Mehmet Ali Seçkin hakimiyetindeki 20 T 0397 plakalı taksiye çarptı.

denizli-trafik-kazasi

Kazada, hafif ticari araçta bulunan S.K., 20 PY 078 plakalı otomobildeki B.K., D.K., 20 D 3855 plakalı otomobildeki M.A., E.A., 20 T 0397 plakalı takside bulunan M.A.S. ve M.A. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Trafik ekipleri ise durma noktasına gelen trafiğin açılması için çalışma başlattı. Ekipler tarafından süren 1 saatlik çalışmanın ardından trafik akışı tekrardan sağlandı.

denizli-trafik-kazasi-2

Taksi şoförü: "Bir anda oldu, çok hızlı bir şekilde oldu"

Feci kazadan son anda kurtulduğunu anlatan taksi şoförü Mehmet Ali Seçkin, "Arabam pert durumda. Karşı şeritten gelen otomobil hızlı bir şekilde bizim şeride geçti. Önümdeki araçlar ise direksiyon kırdı ama maalesef kazadan kurtulamadık. Direksiyon hakimiyetini kaybettim ardından kamyon lastiğine çarptım. Bir anda oldu çok hızlı bir şekilde oldu. Kamyon lastiğine çarptım, kamyon olmasaydı benzinliğe dalıyordum" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı