Kocaaliler Ortaokulu’nda karne töreni yapıldı. Belediye başkanı, 30 son sınıf öğrencisine SINAVKART hediye etti. SINAVKART, yapay zekâ ile eğitim sunuyor.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe yaptığı açıklamada;

Beldemizde Kocaaliler Ortaokulanda eğitim gören 30 Ortaokul son sınıf öğrencisinin karne heyecanını birlikte yaşadık. Karne dağıtımını yaptıktan sonra belediyemizin gençlere hediyesi olan  SINAVKART’ları dağıttık. Dağıttığımız bu kartlar ile öğrencilerimiz, 100.000’ i aşkın sorudan oluşan yapay zekâ entegrasyonlu soru havuzu, kişisel rehberlik modülü, her branştan videolar ve daha fazlasıyla derslerine yardımcı olabilecek içeriklerle kolayca ulaşabilecekler.

Mellimize ve vatanına gönül vermiş birisi olarak, mellinin ve ülkemizin yarını olan sevgili gençler için ücretsiz dershane hizmeti, sınav setleri, ders çalışma alanları ve kütüphaneler gibi projelerimizle eğitim hayatında onlara destek olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sadece eğitim ve eğitim kaynakları konusunda değil, başarılı olmalarını engelleyecek ne sıkıntıları varsa yanlarında olmaya çalışıyorum.

ifadelerini kullandı.

Bucak Kocaaliler Sinav Kart

Bucak Kocaaliler Sinav Kart 3

Bucak Kocaaliler Sinav Kart 2

Kaynak: ÖMER ÖZDOĞAN