Bucak ilçesi Kocaaliler Beldesi'nde uzun yıllardır PTT acentelik hizmetleri özel sektör tarafından sunulmaktaydı fakat o hizmet de durdurulmuştu.

Kocaaliler Blediye Başkanı Selahatdin Gökçe ise belde halkına uzun zamandır beklenen bir haberi duyurdu. Başkan Gökce, sosyal belediyecilik anlayışı ile gerekli başvuruların hemen yapılarak PTT hizmetnin başladığını açıkladı.

Başkan Gökçe açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi:

Beldemizde yıllardır PTT Acentelik hizmetleri özel sektör tarafından yapılmaktaydı, en son PTT acentemiz kapanmış ve özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımız mağduriyet yaşamıştır. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hemen gerekli başvurular tarafımızca yapılmış ve bugün itibari ile PTT acentemiz hizmete girmiştir. 

Yeni PTT acentesi, hafta içi (Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma) günlerinde sabah 09:00 ile 12:30, öğleden sonra ise 13:30 ile 17:30 saatleri arasında hizmet verecek. Acentede, elektrik, su, telefon ve kredi kartı gibi çeşitli ödemelerin gerçekleştirebileceği gibi sosyal yardımlar ve yaşlılık aylıklar da çekebilicek.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin