Türkiye Kızılay Derneği, web tasarım alanında uzmanlaşmış kişiler arasından yeni bir takım üyesi arıyor. "Mİ-2024" kodlu Web Tasarım Uzmanı pozisyonu için başvurular açıldı. Peki, başvuru nitelikleri neler?

125714

Başvuru Nitelikleri:

Başvuruda bulunacak adayların Lisans mezunu olması gerekmektedir, tercihen Bilgisayar Teknolojileri veya İletişim Fakültelerinden mezun olmaları beklenmektedir. Adayların ayrıca İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmaları, MS Office ve Office 365 Uygulamaları konusunda yetkinlik göstermeleri, ilgili alanda en az 3 yıl deneyim sahibi olmaları istenmektedir. Görsel ürün estetiği ve donanımına sahip olmaları, dijital görüntü işleme yazılımları ve SEO konularında bilgi sahibi olmaları tercih sebebidir. Ayrıca, işaretleme dilleri olan XHML ve CSS'yi bilmeleri, dokümantasyon ve raporlama konusunda yetkin olmaları gerekmektedir. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli olmaları, seyahat engeli bulunmaması ve tercihen B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları aranan diğer özellikler arasındadır.

Images-7

Başvurular Nereden ve Nasıl Yapılacak?

Kızılay, Web Tasarım Uzmanı pozisyonu için başvuruları online olarak Kızılay Kariyer web sitesi üzerinden almaktadır. Başvurmak isteyen adaylar, https://basvuru.kizilaykariyer.com/2r2tapy6j92lw2zfxlkgx7svca.job adresini ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirebilirler.