Işık'ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek, sanatçının bakımının titizlikle sürdüğünü ve sevdikleri tarafından desteklendiğini söyledi.

Zeybek, Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor" ifadelerini kullandı.

Kenan Işık'ın kızı Beril Işık da babasının sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi:

"Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı."

Kenan Işık'ın Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Açıklama (1)

Kenan Işık, 9 yıl önce spor salonunda geçirdiği bir olay sonucunda komaya girmiş ve o zamandan beri bilinci kapalı bir şekilde yaşam mücadelesi veriyordu.

Sağlık durumuyla ilgili son açıklamalar, Kenan Işık'ın sevenlerini ve kamuoyunu derin bir endişe içinde bırakmış durumda. Sanatçının yakın çevresi tarafından yapılan açıklamalar, Işık'ın bakımının titizlikle sürdüğünü ve sevdikleri tarafından desteklendiğini gösteriyor. Işık'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam edecektir.