3 Haziran Gelinim Mutfakta Puan Durumu: Kanal D 3 Haziran Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta, 6. sezonuna heyecan dolu bir başlangıç yaparak yeni haftaya başladı. 3 Haziran Pazartesi günü yayınlanan 1401. bölümde gelinler, haftanın ilk çeyrek altını için kıyasıya yarıştı. İzleyiciler, 3 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birincisini merakla bekledi. İşte detaylar...

3 Haziran Gelinim Mutfakta Puan Durumu

3 Haziran Pazartesi günü yayınlanan bölümde, yarışmacılar Süt Kebabı yaparak jüriyi etkilemeye çalıştı. Büyük final serisinin başladığı bu bölümde, haftanın ilk birincisi ve çeyrek altın kazananı belli oldu.

Günlük Puan Durumu:

  • Zeynep: 20 puan
  • Damla: 19 puan
  • Başak: 10 puan
  • Kıymet: 7 puan

Ekran Goruntusu 2024 06 03 154743

3 Haziran Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu?

3 Haziran'da Gelinim Mutfakta'nın birincisi Zeynep oldu ve çeyrek altını kazandı. Nursel Ergin’in sunumuyla devam eden yarışmada, büyük sezon finali maratonu başladı. Bu final serisinde 20 gün boyunca eleme yapılmayacak ve gelinler her gün çeyrek altın için yarışacak.

6. Sezon Final Serisi

Final serisinde yer alan 4 finalist Zeynep, Damla, Başak ve Kıymet, 20 gün boyunca sürecek olan bu seride performanslarını sergileyecekler. Final günü, büyük ödül olan 80 adet altın bileziği kazanmak için mücadele edecekler. Bu süreç boyunca her gün çeyrek altın için yarışılacak ve eleme yapılmayacak.

Kaynak: Haber Merkezi