Şarkıcı Kalben neden gözaltına alındı?

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, evinde yapılan aramada 3 parça halinde toplamda 15 gram ağırlığında skunk maddesi ele geçirildi. Ayrıca, evde bulunan 2 bin avro, 750 dolar ve bin 500 lira paraya da el konuldu. 

Uyuşturucu operasyonu, Beyoğlu İlçesi’ne bağlı Cihangir Mahallesi’ndeki bir adrese sabah saatlerinde gerçekleştirildi. Operasyon sırasında ünlü müzisyen Kalben Sağdıç gözaltına alındı.

Kalben 1

Şarkıcı Kalben tutuklandı mı?

Şarkıcı Kalben'in uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin imal ve ticaretini düzenleyen Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi uyarınca işlem yapıldığı belirtildi.

Kalben kimdir? 

Kalben Sağdıç, 17 Ocak 1986 yılında Hatay İskenderun'da doğdu. Müzikle ilgilenmeye annesinin 8 yaşında aldığı klavye ile başladı ve ilk gitarını 14 yaşında edindi.

Kalben hangi okulu bitirdi?

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Grafik Tasarım Bölümü'nde yüksek lisans yaparak medya ve kültürel çalışmalar üzerine eğitim aldı.

Farklı alanlarda çalıştıktan sonra müzik kariyerine odaklandı. Sofar Sounds kapsamında Galata'da verdiği konserle tanındı ve müzik hayatına başladı. İlk albümü "Kalben" ile büyük ilgi gördü ve müzik kariyeri başarıyla sürdürdü.