Sevilen sanatçı Şebnem Ferah'ın hayranları, uzun süredir yeni albüm ve konserlerle buluşmamanın verdiği özlemle Change.org'da "Ses Ver Şebnem Ferah" isimli bir imza kampanyası başlattı.

2018 yılında son albümünü çıkaran ve 2020 yılında son konserini veren Ferah'ın hayranları, sanatçının sessizliği karşısında endişelerini dile getiriyor ve yeni bir albüm ve konser beklentilerini dile getiriyor.

Kampanya metninde bir hayran şu ifadelerle sesleniyor: "Bize küçük bir açıklama yapmanızı rica ediyoruz. Çünkü uzun bir süre belirsizlik içinde beklemek artık akıllarda pek çok soru işareti biriktirmeye başladı. Sizden gelen her şeye razıyız yani her türlü kararınıza saygı duyarız."

Şebnem Ferah'ın hayranları tarafından başlatılan bu imza kampanyası, sanatçının hayran kitlesinin ne kadar büyük bir özlemle yeni eserlerini ve konserlerini beklediğini gösteriyor. Kampanyaya katılan her imza, Şebnem Ferah'a hayranlarının sesini duyurma ve bu özleme kulak verme çağrısı niteliğinde.

Sebnem Ferah

Ayrıca imza kampanyasında şu ifadelere de yer verildi:

Hepimize malum ki epeydir sahnelerden ve sevenlerinizden uzaksınız. Bu süreçte sizi kendisi için keşfeden, seven, takibe başlayan çok geniş genç bir kitle oluştu... Bahsi geçen genç kitle olarak bizler ve sizi daha önceden bilen dinleyicileriniz, dönmenizi ve 2021 yılında bahsettiğiniz albümü büyük heyecanla bekliyoruz. Sizin tarafınızdan bilgilenelim ki ona göre beklentiye girip girmeyeceğimize karar verelim. Umarız sağlığınız yerinde, mutlu ve huzurlu günler geçiriyorsunuzdur. Bizim için en önemlisi bu.”

Son paylaşımını doğum gününde yapan Şebnem Ferah, 12 Nisan 2023 tarihinde instragram hesabından şu mesajı paylaşmıştı: "Sizinle birlikte şarkı söylemeyeli üç yıldan fazla zaman oldu. Her şeye inanırdım da bu kadar uzun süre şarkı söylemeden durabileceğime inanmazdım. Geç olsun, güç olmasın diyelim. Yeniden buluşuncaya kadar tüm güzel dileklerinize teşekkür etmek ve sessizliğimde bile 'orada' olduğunuz için kendimi ne kadar şanslı hissettiğimi paylaşmak istedim. Sizi çok seviyorum."

İmza kampanyası: Change.org/SebnemFerah