"İstanbul İçin Son Çağrı" filmi, Netflix platformunda yayınlanmak üzere hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık'ın oturduğu, senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı bu film, uzun bir aradan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i yeniden bir araya getiriyor.

İstanbul İçin Son Çağrı'nın başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alırken, Senan Kara da filmde psikolog rolünde yer alıyor.

Istanbul Için Son Çağrı Kıvanç Tatlıtuğ

İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir?

Film, Mehmet ve Serin adlı karakterlerin İstanbul'dan uzakta, New York'ta bir havaalanında tesadüfen karşılaşmalarını konu alıyor. Bu beklenmedik buluşma, ikiliyi heyecan dolu bir maceraya sürüklüyor.

Istanbul Için Son Çağrı

istanbul İçin Son Çağrı filmi oyuncu kadrosu

Filmin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Senan Kara ve Erkan Can yer alıyor.

İki isim yeniden bir arada

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in 2008 yılında yayınlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinden sonra birlikte rol aldığı ilk film olan "İstanbul İçin Son Çağrı" , Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

"İstanbul İçin Son Çağrı" filmi galasından görüntüler...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrollerini paylaştığı "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi, dün akşam Peninsula Otel'de düzenlenen bir galayla izleyiciyle buluştu.

Galaya, filmin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yanı sıra yapımcı Onur Güvenatam, yönetmen Gönenç Uyanık ve senarist Nuran Evren Şit de katıldı.

Istanbul Için Son Çağrı Galası

Galaya, ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh başta olmak üzere sanat, eğlence ve sinema dünyasından birçok ünlü isim de katıldı.

Filmin galasına katılan ünlü isimler arasında Başak Dizer, Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Hande Subaşı, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim, Kenan Doğulu ve Sedef Avcı yer aldı.

Hande Subaşı

Burak YamantürkHasan Can KayaSedef Avcı

Başak Dizer

Kenan Doğulu

İstanbul İçin Son Çağrı, 24 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te yayınlanacak.

Editör: Evrim Tuna Şahin