İş Bankası müşterisi olmanın en hızlı ve pratik yolu olan İşCep, müşteri olmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. İşCep müşteri olmak istiyorum  özelliği sayesinde, hemen İş Bankası müşterisi olabilirsiniz. Bu ayrıcalığın yanı sıra, daha birçok avantajdan da yararlanma şansını elde edeceksiniz.

İşCep müşterilerine özel ücretsiz işlem kampanyası başlatıyor..

İş Bankası, müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İşCep üzerinden işlem yapabilen bireysel ve esnaf ya da gerçek kişi tacir müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında, İşCep' ten İş Bankası müşterisi olanlar, 1 yıl süreyle ücretsiz işlem yapma fırsatı elde edecekler.

İstisna hakkıyla, müşteriler tek seferde en fazla 50.000 TL' lik işlemlerini ücretsiz olarakgerçekleştirebilecekler. Mesai dışı FAST işlemleri ve tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dışında tutulacak.

Cep-Uygulamasının-10-Yılına-Özel-Hediyeler-1280x720
İş Bankası para transferi işlemlerinde yeni düzenlemeler yapıyor!

İş Bankası' nın bu kampanyası, İşCep' ten İş Bankası müşterilerine daha kolay ve avantajlı bir işlem deneyimi sunmayı hedefliyor. Müşteriler, kampanya süresince ücretsiz işlem yaparak tasarruf edebilecekler. İş Bankası, müşterilerine yönelik para transferi işlemlerinde bazı istisnaları duyurdu. Mesai dışı ve geç saatlerde yani iş günlerinde saat 16:00 sonrası geçekleştirilen EFT/FAST işlemleri, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferleri ile K.K.T.C şubelerinin dahil olduğu işlemler, istisna kapsamı dışında tutulacak.
Bu istisna tanımlamaları, İşCep müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan kişiler için geçerli olacak ve tanımlama işlemi, müşteri olunduktan sonraki 7 iş günü içerisinde gerçekleştirilecek. İşCep ve İnternet Şubesi’nden yapılacak işlemler için geçerli olan bu düzenlemeler, İş Bankası’nın kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tuttuğu belirtiliyor.