İnci Taneleri nerede çekiliyor, İnci Taneleri hangi illerde, ilçe ve mahallelerde çekiliyor? Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı dizi, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın kaybettiklerini bulabilme mücadelesini anlatacak. Peki, İnci Taneleri nerede çekildi, çekimler hangi illerde ve semtlerde yapıldı? İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi?

Inci Taneleri Nerede Cekiliyor 3

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı İnci Taneleri Kanal D ekranlarında yer alacak. Yeni dizi İnci Taneleri’nin çekim yerleri ile Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı ve Sincanlı Erkal'ın seslendirdiği ''Gemileri Yaktım'' şarkısının söylendiği yerler sorgulanmaya başlandı. Peki, İnci Taneleri nerede çekiliyor, İnci Taneleri hangi illerde, ilçe ve mahallelerde çekildi?

Inci Taneleri Nerede Cekiliyor 2

İNCİ TANELERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İnci Taneleri dizisi, 25 Ocak Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Inci Taneleri Nerede Cekiliyor 5

İNCİ TANELERİ DİZİSİ KONUSU

İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak.

Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazdığı dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat verecek.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

Inci Taneleri Nerede Cekiliyor

İNCİ TANELERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İnci Taneleri dizisi İstanbul'da çekiliyor. Dizinin çekimleri, İstanbul'un farklı semtlerinde devam ediyor. Dizinin çekim yerleri arasında Beyoğlu, Balat, Karaköy, Taksim, Kadıköy, Üsküdar gibi semtler bulunuyor.

Dizide Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün dans ettiği sahne ise gerçek bir pavyonda çekildi. Sincanlı Erkal'ın sahne aldığı dizinin pavyon sahnelerinin çekimleri ise, Ankara'da gerçekleştirildi.

Kaynak: ÖMER ÖZDOĞAN