Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyan "İnci Taneleri", perşembe akşamları Kanal D'de izleyicileriyle buluşuyor. Derinlikli hikayesi ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken dizi, 13. bölümünde heyecanı doruğa çıkarıyor.

Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, bu hafta Nehir karakteriyle Sera Kutlubey'i de aramıza katıyor. Azem'in kızı rolündeki Kutlubey'in geri dönüşü, hayranlarını sevindirecek nitelikte.

65Bb9A2B70Dcc451

13. bölümde ise Dilber, hala Azem'e karşı kırgınlığını sürdürürken Yıldız ile iş kurma kararı alır. Ayça'nın tesadüfen fark edilen yeteneği, okulun bahar şenliklerinde görev almasını sağlar ancak bu onun için hiç de kolay olmayacaktır.

Ayça'nın kaygıları, Azem ile Piraye'yi yeniden birbirine yakınlaştıracaktır. Diğer yandan Cihan, hayatının düzene girdiğini düşünürken Reyyaz'dan gelen bir teklif ile büyük bir kararın eşiğine gelir. Ancak cevabı bulduğunu düşündüğü anda, aşık olduğu kadına dair öğrendiği gerçek tüm dengeleri değiştirecektir.

İnci Taneleri'nin yeni bölümü, perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.