İkizler Projesi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen ve Benedict Wong'un paylaştığı İkizler Projesi filmi 3 Ocak Çarşamba akşamı Atv’de izleyici karşısına çıkıyor. Televizyonda ilk kez yayınlanacak olan film izleyicilere soluksuz deneyim yaşatacak. Aksiyon türünde olan filmde kısa süre önce emekli olan bir suikastçı, gizli bir devlet teşkilatının onu öldürmek için ürettiği daha genç ve güçlü klonuyla karşı karşıya gelir. Peki, İkizler Projesi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ikizler Projesi

"İkizler Projesi konusu nedir, oyuncuları kimler?" soruları bu akşam ilk kez televizyonda yayınlanacak olan film sonrasında gündeme geldi. Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen ve Benedict Wong gibi isimlerin yer aldığı filmde eski bir kiralık katilin peşine düşen klonundan kurtulmak için verdiği mücadeleyi konu ediyor.

Ikizler Projesi 2

İKİZLER PROJESİ KONUSU NEDİR?
İkizler Projesi, eski bir kiralık katilin peşine düşen klonundan kurtulmak için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Henry, işinde uzman olan bir kiralık katildir. Artık bu işlerden kurtulup hayatına yeni bir yön vermek isteyen Henry, bir anda kendisini büyük bir girdabın içinde bulur. Kiralık katilin peşine, kendisini öldürmek için gizli bir ajan düşmüştür. Üstelik peşindeki ajan, Henry’den 25 yıl önce alınan genlerle oluşturulan bir klondur. Henry, her hareketini önceden tahmin edebilen bu klonunda kurtulmak için zorlu bir savaş vermek zorunda kalır.

KİZLER PROJESİ OYUNCULARI

  • Will Smith
  • Mary Elizabeth Winstead
  • Clive Owen
  • Benedict Wong
Kaynak: HABER MERKEZİ