İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer alacağı "Kadınım" dizisi, yayın hakları konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle iptal edildi.

"Bir Zamanlar Çukurova" dizisinin ardından "Kuş Uçuşu" adlı Netflix dizisinde yer alan İbrahim Çelikkol, "Kadınım" adlı dizisinin başrolünde yer almak için teklifleri değerlendirmişti. Dizinin kadın başrol oyuncusu da belirlendikten sonra çalışmalar hızlandı.

Ancak "Kadınım" dizisinin yayın hakları NG Medya ve Pastel Film arasında anlaşmazlığa neden oldu. Pastel Film, daha önce planladığı "Güneş Tutulması" adlı dizinin haklarını vermekte son anda vazgeçti. NG Medya da "Kadınım" dizisinin çekimlerinden vazgeçti.

İbrahim Çelikkol'un menajeri Birkan Tunca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pastel Film, daha önce planladığı "Güneş Tutulması" adlı dizinin haklarını vermekte son anda vazgeçti. Bu nedenle NG Medya da "Kadınım" dizisinin çekimlerinden vazgeçti. İbrahim Çelikkol'un yeni projesini önümüzdeki günlerde duyuracağız." dedi.

İbrahim Çelikkol'un Yeni Projesi Ne Olacak?

İbrahim Çelikkol'un yeni projesi merak konusu oldu. Çelikkol'un, yakında yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkması bekleniyor.