Sıfır faizli kredilerde bankalara göre miktar ve vade farklılıkları devam ediyor. Yeni müşterilere özel kampanyalar sunan bankalar, 10 bin TL'den 35 bin TL'ye kadar uzanan limitler ve 3 ay ile 6 ay arasında değişen vadeler sunuyor. Peki hangi banka ne kadar kredi veriyor? Hangi banka faizsiz kredi veriyor? Faizsiz kredi veren bankalar hangisi?

Bankalar, yeni müşterilere özel faizsiz kredi kampanyaları ile dikkat çekiyor. İhtiyaç kredisi faiz oranlarının yüksek seyrettiği günümüzde, düşük limitli de olsa faizsiz krediler alternatif bir seçenek olarak öne çıkıyor. 

Dusuk Emekli Maasi Alana 27 28 29 Mayis Mujdesi 10 000 Tl Uzeri Maas Alanlar Dikkat 791479448

İşte bankaların sıfır faizli kredi kampanyalarında son durum:

QNB Finansbank

QNB Finansbank, yeni müşterilere özel 30 bin TL kredi sunuyor. Bu kredi, 3 ay vadeli 20 bin TL taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi olarak ikiye ayrılıyor.

AKBANK

Akbank, yeni müşterilere 3 ay vadeli 20 bin TL taksitli nakit avans imkanı sunuyor. Bu kampanya ile sıfır faizli krediyi üç ayda ödeyebilecek durumdaysanız Akbank iyi bir seçenek olabilir.

Kapak 122027

Garanti BBVA

Garanti BBVA, yeni müşterilere özel 30 bin TL kredi kampanyası sunuyor. Bu kredi, 6 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli 20 bin TL nakit avans olarak veriliyor.

Türkiye İş Bankası

İş Bankası, sıfır faizli kredi kampanyasında 25 bin TL sunuyor. Bu kredi, 3 ay vadeli taksitli nakit avans şeklinde kullandırılıyor.

32 Brb F J B H E W G Wd4S4M4 C Vw

TEB

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), yeni müşteri kampanyasında en yüksek tutarda sıfır faizli kredi sunan banka olarak öne çıkıyor. TEB’in kampanyası, 6 ay vadeli 10 bin TL ve 3 ay vadeli 25 bin TL nakit avans olmak üzere toplam 35 bin TL olarak veriliyor.

DenizBank

DenizBank, yeni müşterilere özel 25 bin TL sıfır faizli kredi sunuyor. Bu kredi, 6 ay vadeli 10 bin TL ve 3 ay vadeli 15 bin TL nakit avans şeklinde kullandırılıyor.

Jeqod6 Vc E U6 Pq7Q A P Os7L Q

Enpara

Enpara, yeni müşterilere özel 10 bin TL sıfır faizli kredi kampanyası sunuyor. Bu kredi, 6 ay vade imkanı ile veriliyor.

Kaynak: gazeteduvar