Trafik denetim Haberleri

trafik denetim haberleri ve güncel trafik denetim gelişmeleri, trafik denetim ile ilgili tüm video, trafik denetim fotoğrafları ve trafik denetim haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Isparta Haberleri

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 9 Ekim 2024 tarihinde Isparta-Antalya Devlet Karayolu üzerinde drone destekli trafik denetimi gerçekleştirdi.

GENEL HABER

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni trafik yönetmeliğiyle birlikte, karayollarındaki denetimlerde değişiklik yapılacak.

Isparta Haberleri

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde gece sessizliğini bozan motor sesi, trafik ekiplerinin dikkatini çekti.

Antalya Haberleri

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü'nün 27-28 Temmuz tarihlerinde düzenlediği özel operasyonda bin 100 motosiklet ve sürücüsü mercek altına alındı.

Denizli Haberleri

Denizli'de uygulama noktasında durdurulan bir tırda, gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

Gündem

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri, 04-06 Haziran 2024 tarihleri arasında il genelinde "Yaya Öncelikli Geçiş" uygulaması gerçekleştirdi.

Gündem

Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü trafik birimleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 20 araç trafikten men edildi.

Gündem

Bugünden itibaren 4 Mart 2024'e kadar Antalya, Isparta ve Burdur'da Trafik Şube ekipleri tarafından yoğun bir denetim programı uygulanacak.

Denizli Haberleri

Denizli'de 2023 yılı boyunca polis sorumluluk bölgelerinde yapılan trafik denetimlerinde 1 milyon 77 bin 834 aracın kontrol edildiği bildirildi.