Orman yangını Haberleri

orman yangını haberleri ve güncel orman yangını gelişmeleri, orman yangını ile ilgili tüm video, orman yangını fotoğrafları ve orman yangını haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana gelen orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle 2 saatte kontrol altına alındı.

Muğla Haberleri

Muğla'nın Dalaman ilçesinde meydana gelen orman yangını, yoğun çabalar sonucu kontrol altına alındı. İşte detaylar...

Antalya Haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde, yerleşim yerlerine yakın bir ormanlık alanda çıkan yangına hem havadan hem de karadan müdahale ediliyor.

Muğla Haberleri

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Muğla Haberleri

Muğla’nın Yatağan ilçesinde meydana gelen orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen orman yangını, zamanında yapılan müdahaleyle büyümeden söndürüldü.

BUCAK HABERLERİ

Burdur’un Bucak ilçesinde, Dutalan Köyü Kartalpınar mevkisinde yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı.

Isparta Haberleri

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Karayaka köyünde meydana gelen orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Kepez ilçesi Dikilitaş Mevkii'nde, Şehir Hastanesi önündeki ormanlık alanda çıkan yangın, hızlı müdahale sonucu kısa sürede kontrol altına alındı.

Gündem

Türkiye'yi yasa boğan orman yangınları, bir kez daha birlik ve dayanışmanın önemini gözler önüne serdi. İşte detaylar...

3.Sayfa Haberleri

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen orman yangını, hem yerleşim yerlerini hem de doğal...

3.Sayfa Haberleri

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, tarım arazisinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı.