Kaçakçılık Haberleri

kaçakçılık haberleri ve güncel kaçakçılık gelişmeleri, kaçakçılık ile ilgili tüm video, kaçakçılık fotoğrafları ve kaçakçılık haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya Haberleri

Antalya'da, piyasaya sürülmek üzere il dışından getirilen 4 bin litre kaçak ve sahte alkol, jandarmanın operasyonuyla ele geçirildi.

BURDUR HABERLERİ

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ağustos ayı boyunca yaptığı 25 operasyonda kaçakçılık ve uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şahıs tutuklandı.

Gündem

Burdur Valiliği Burdur genelinde yapılan kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmaları paylaştı.

Ekonomi

Gümrük Muhafaza ekiplerinin 2024 yılının ilk 6 ayındaki mücadelesi, kaçakçılıkla mücadelede ne kadar kararlı ve etkin olduklarını açıkça gösteriyor.

Gündem

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından haziran ayı boyunca yapılan 20 operasyonda yakalanan 31 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3.Sayfa Haberleri

Osmaniye'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, 8 kişi gözaltına alındı.

Antalya Haberleri

Antalya'da kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda çok miktarda tütün, tütün mamülü ve cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişiye...

Gündem

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından mayıs ayında kaçakçılık ve uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilerek yakalanan 36 şüpheliden 8’i tutuklandı.

Gündem

Burdur’un Bucak ilçesinde kaçak telefon ve imei klonlama işi yaparak vatandaşları dolandırdığı tespit edilen 4 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Gündem

Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak 01-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yürütülen operasyonlar sonucunda (26) şüpheli yakalandı.

3.Sayfa Haberleri

Hatay’da kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmada 1 milyon 670 bin gümrük kaçağı makaron ele geçirildi.

Isparta Haberleri

Isparta'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada.