Işçi alımı Haberleri

işçi alımı haberleri ve güncel işçi alımı gelişmeleri, işçi alımı ile ilgili tüm video, işçi alımı fotoğrafları ve işçi alımı haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

Bucak Belediyesi, park ve bahçelerin bakımı ve onarımı gibi çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere 30 geçici işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Gündem

Burdur Gölhisar Sulama Birliği, sulama sahalarında ve seralarda çalışacak geçici işçi alımı için duyuru yayınladı.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak 3 kadrolu Kamu Personeli alımı gerçekleştirecek.

Ekonomi

PTT'nin iştiraki olan PTTEM Teknoloji, iş ilanıyla e-ticaret ve pazarlama elemanı olarak personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte merak edilenler...

Ekonomi

Türk Kızılayı, en düşük 24.100 TL maaşlı olmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu, başvuru şartları nedir?

Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, temizlik görevlisi ve güvenlik pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu.

Ekonomi

TBMM Başkanlığı, Ankara, İstanbul ve Yalova'da görev yapmak üzere 14 farklı branşta, kura yöntemiyle 157 işçi alımı yapacak.

Ekonomi

İŞKUR'un Mart ayı iş ilanları güncellendi. Temizlik personeli, bekçi, zabıta, güvenlik görevlisi ve memur gibi çeşitli pozisyonlara yönelik alımlar bulunuyor.

Ekonomi

Türk Kızılayı tarafından yapılan iş ilanı duyurusuna göre, kurum çeşitli uzman kadrolarında personel alımı gerçekleştirecek

Ekonomi

PDK'nın duyurusuna göre, 38 bin 958 TL maaşla personel alımı yapılacak. Peki EPDK personel alımı başvuru şartları neler?

Ekonomi

İŞKUR'un duyurusuna göre, TYP kapsamında 4000 personel alımı gerçekleştirilecek. Peki TYP 4000 personel alımı başvuru tarihi ne zaman?

Resmi Gazete'de duyurulan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 95 işçi alımı yapacak.