Il genel meclis Haberleri

il genel meclis haberleri ve güncel il genel meclis gelişmeleri, il genel meclis ile ilgili tüm video, il genel meclis fotoğrafları ve il genel meclis haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

Burdur'un Bucak ilçesinde CHP'li İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda mazbatalarını teslim aldı.

Gündem

Bugün, Burdur İl Genel Meclisi'nin ilk toplantısı yapılacak ve aynı zamanda İl Genel Meclis Başkanı seçimi gerçekleştirilecek.

Gündem

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’de Bucak il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri listesi de açıklandı.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adaylarının ardından Bucak belediye meclis üyeleri adayları listesi de açıklandı.

Gündem

31 Mart yerel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Bucak il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri listesi de açıklandı.

Gündem

AK Parti'de beklenen isimler açıklanmaya başladı. AK Parti’de belediye meclis adayları ve il genel meclis üyesi adayları listesi de açıklandı.

Gündem

2024 Yerel Seçimleri için İYİ Parti Bucak Belediye başkan adayı ve İyi Parti Belediye Meclisi Üyeleri listesi belli oldu.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adaylarının ardından Bucak il genel meclis üyesi adayları listesi de açıklandı. İşte o isimler...