Fenerbahçe Haberleri

fenerbahçe haberleri ve güncel fenerbahçe gelişmeleri, fenerbahçe ile ilgili tüm video, fenerbahçe fotoğrafları ve fenerbahçe haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı! Teknik direktör Jose Mourinho, defans oyuncusu Serdar Aziz'in yeni sezonda takımdan ayrılmasına onay verdi.

Adana Haberleri

Fenerbahçe’nin file bekçisi İrfan Can Eğribayat’ın babası Adana’da toprağa verildi.

Spor

İspanyol forvet Alvaro Morata, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun paylaşımını beğenerek transfer sinyalleri verdi!

Spor

Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi hazırlıklarına Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde başlayacak.

Denizli Haberleri

Buldanlı Fenerbahçeliler Derneği (FenerBulldan), Buldanlı Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Hulusi Belgü tarafından hizmete açıldı.

Spor

Fenerbahçe, 1 Haziran 2024 tarihi itibarıyla, teknik direktörlük görevi için Portekizli futbol efsanesi Jose Mourinho ile resmi görüşmelere başladığını KAP'a...

Astrolojiye olan ilginin arttığı son dönemlerde, dikkat çeken isimlerden biri de Astrolog Meral Güven oldu. Şampiyonluk tahmini tutmayan Güven, gündeme...

Spor

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de, yeni başkanın belirleneceği kongre 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak. Mevcut başkan Ali Koç...

Spor

TFF ve PFDK, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 22 Mayıs 2024 tarihinde oynanan maçın ardından verilen cezaları açıkladı.

Spor

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı sıkça anılan Portekizli teknik direktör hakkında bir iddia gündeme geldi.

Spor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların etkileri devam ediyor. Mert Hakan ve Osayi Samuel'in de aralarında bulunduğu beş futbolcu ifadeye çağrıldı.

Spor

İstanbul Valiliği, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçının ardından yaşanan saha olaylarına ilişkin bir açıklama yayınladı.