Başkan Ali Koç'un Dev Hamlesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2+1 yıllık sözleşme üzerinde anlaştığı Mourinho ile görüşmelerin başladığını duyurdu. Koç ve Mourinho'nun, bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde bir araya gelmesi ve görüşmeleri netleştirmesi bekleniyor. Mourinho'nun finalde yorumculuk yapacağı Londra'dan, kısa süre sonra İstanbul'a gelmesi planlanıyor.

Wbv N8Yd Qkku B Az Cvc Tp Rp Q

KAP Açıklaması

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklamada, "Şirketimiz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlamıştır. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahce Jose Mourinho Ile Anlasti
Acun Ilıcalı ve Mario Branco'nun Rolü

Bu tarihi transferin arkasında Acun Ilıcalı ve Mario Branco'nun da önemli rolü olduğu belirtiliyor. Yeni yönetimde yer alacak Ilıcalı ve Sportif Direktör Branco, Mourinho ile anlaşma sağlanması için Portekizli menajer Jorge Mendes ile görüşmeler yürüttü.

Jose 1024X576

Mourinho'nun  Kariyeri

61 yaşındaki Mourinho, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve Roma gibi dev kulüplerde çalışarak futbol tarihine adını yazdırdı. 2 Şampiyonlar Ligi, 2 Avrupa Ligi, 3 Premier Lig, 2 Serie A, 1 La Liga ve 2 Portekiz Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere birçok önemli başarıya imza attı

Editör: Haber Merkezi