Burdur trafik Haberleri

burdur trafik haberleri ve güncel burdur trafik gelişmeleri, burdur trafik ile ilgili tüm video, burdur trafik fotoğrafları ve burdur trafik haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Gündem

Burdur-Antalya karayolu üzerinde meydana gelen kaza, trafiği olumsuz etkiledi ve uzun araç kuyruğuna neden oldu.

Gündem

Burdur'da toplam 244 araç ve sürücü kontrol edildi, 46 araç ve sürücüye trafik idari para cezası uygulanırken, 16 araç trafikten...

Gündem

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik birimleri, denetimler kapsamında toplam 286 araç ve sürücüsü kontrol etti, 2 araca para cezası uygulandı.

Gündem

Burdur İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması timleri, şehirlerarası yollarda takograf kullanan 1 aracı trafikten men etti.

Gündem

Bugün sabah saatlerinde, Bucak-Antalya karayolu üzerinde yoğun trafik meydana geldi.

Gündem

Burdur’da mayıs ayında gerçekleşen olayların açıklandığı Burdur Valiliği’nde düzenlenen Güvenlik toplantısında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından bin...

Gündem

Burdur Valiliği, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı etkinlikleri için gerekli tedbirleri alarak kapanacak yol güzergahlarını duyurdu.

Gündem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Burdur'da bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak.

Gündem

Ramazan Bayramı dolayısıyla artan trafik yoğunluğu nedeniyle Gölhisar ilçesinde taşımacılık faaliyeti gerçekleştiren firmalar denetlendi.

Gündem

Burdur’da Trafik Birimleri, üç gün boyunca yaptıkları denetimlerde Yük Taşıyan ve Alkollü Araç Kullanımını mercek altına aldı.

Gündem

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Trafik Güvenliğine Yönelik Denetim ve Eğitim Faaliyetleri gerçekleştirildi.

Gündem

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri, 21-24 Ocak 2024 tarihleri arasında "Yaya Önceliği ve Güvenliği" temalı trafik denetimi gerçekleştirdi.