Antalya sel Haberleri

antalya sel haberleri ve güncel antalya sel gelişmeleri, antalya sel ile ilgili tüm video, antalya sel fotoğrafları ve antalya sel haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


 Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Antalya'daki şiddetli sağanaktan etkilenen esnaf için 100 milyon lira daha ilave finansman desteği sağladıklarını açıkladı.

Antalya Büyükşehri Belediyesi, afetten etkilenen mahallelerde hayatı normale döndürmek ve vatandaşların yaralarını sarmak için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kentte ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlara Psikososyal Destek Hizmeti sağlıyor.

Antalya'da önceki gün gece başlayan ve bir kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya başladı.

Antalya'da dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış, Gebizli ve Doğuyaka Mahallesi'ni sular altında bıraktı.

Antalya'da iki gündür etkili olan sağanak yağış sonrası zarar gören mahallelerde yaralar sarılmaya başlandı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'nde de bir apartmanın bodrum katı yağmur suyuyla doldu.

Antalya'da dün yaşanan sel felaketi sonucu alt geçitte mahsur kalan bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Gündem

Burdur Belediyesi İtfaiye ekipleri, Antalya'da meydana gelen sel felaketine destek olmak için yola çıktı.

Antalya'da dün akşam saatlerinde başlayan ve şiddetini artıran sağanak yağmur, kentte felakete neden oldu

Antalya'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, gece boyunca şiddetini artırdı. Antalya'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu.

Antalya'da gece saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun yağış, birçok bölgede sele neden oldu.